Architoop | Nationale architectuur guide edition 3

15 NAG 3 - architoop
Architoop | Frisse ideeën, heldere vormgeving
Architect Sjoerd Landman weet met zijn bureau Architoop functionaliteit en schoonheid te combineren in goed doordachte architectuur waarin elegantie, eenvoud en eerlijk materiaalgebruik de basis vormt. Met oog voor detail wordt er in dialoog met de opdrachtgever een gebouw ontworpen waarin prettig geleefd en gewerkt kan worden.

Landman: ‘Wie een huis wil laten ontwerpen zoekt een architect die er plezier in schept om op basis van individuele woonwensen een goed doordacht ontwerp te maken. Iemand die meedenkt over sfeer, indeling en materialen. Het team van Architoop ontwerpt woonhuizen in een persoonlijke stijl waarbij de woonwensen van opdrachtgevers centraal staan. Wij voegen er onze passie en vakmanschap aan toe om een ‘op leest gesneden’ woonhuis te realiseren.

Onze kracht ligt in het creëren van ruimtelijke en helder ingedeelde plattegronden. Wij ontwerpen gevels die spelen met licht en zicht zodat het naar binnen vallend zonlicht en het uitzicht naar de omgeving optimaal benut worden. Wij werken graag met duurzame materialen die uitgewerkt worden in precieze details en we passen energie-efficiënte installaties toe om comfortabele huizen te realiseren.’

Naast individuele woningontwerpen biedt Architoop ook een aantal “readymade-woonconcepten” aan. Dat zijn beproefde ontwerpen die als uitgangspunt dienen voor uw woningontwerp. In overleg met de architect kunt u hier uw persoonlijke wensen aan toe voegen om tot een optimaal resultaat te komen! Maak kennis met Landman en zijn team. Vertel uw verhaal en laat u inspireren en informeren over het maatwerk dat Architoop kan bieden.

Te koop o.a. bij Bol